REACTIES VAN ANDEREN


Sep (9 jaar) “ik heb geleerd om rustig te blijven”

Het is heel leuk en veel te leren.

Je leert veel van muziek instrumenten.
Ze heeft mij geleerd om rustig te blijven.
En Daantje vulkaantje leert je ook veel dingen. Daantje vulkaantje heeft 5 niveaus van boosheid.
En het is superleuk.
Ik heb geleerd. Minder boos, zelf weten hoe je je vulkaan moet laten zakken.

Carla (57 jaar) “het gevoel van vastzitten is bij mij helemaal verdwenen”

De therapie bij Julia heeft me geholpen om weer een goede basis te vinden. Steeds als ik dacht dat er voor mijn klacht geen oplossing was, wist Julia me door een van haar therapievormen weer verder te helpen. Het gevoel van vastzitten in de situatie is bij mij helemaal verdwenen en heeft plaats gemaakt voor ontwikkeling. De therapie heeft me geholpen oude klachten achter me te laten door er op een heel nieuwe manier naar te kijken. Dit proces is langzaam begonnen en nu weet ik dat dat natuurlijk altijd zo door zal gaan. Het is heerlijk dat mijn dagen nu weer zoveel makkelijker en luchtiger zijn.

Esther Moons (huisarts te Made) “een betrokken en creatieve therapeute”

Als huisarts met affiniteit voor GGZ-problematiek ben ik altijd op zoek naar passende hulpverlening voor mijn patiënten. Vaak vergeten wij dat hulp bij psychische problemen niet altijd praten is maar ook doen!

Julia is een zeer betrokken en creatieve therapeute. Muziek is haar wapen, menselijkheid is haar kracht.

Ik ben blij dat zij de stap naar de eerstelijns zorg heeft durven maken en ik hoop dat vele collega’s haar ondertussen al hebben gevonden.

Karen (43 jaar)

Julia is een zeer vakkundige therapeute met een breed scala aan kennis en ervaring die ze op maat weet in te zetten voor de juiste behandeling. Ze is open, scherp in haar analyse en weet lastige en emotionele thema’s in een veilige setting gemakkelijk bespreekbaar te maken. Ze zorgt hierbij voor voldoende ruimte voor verwerking van deze emoties enerzijds en het daadwerkelijk zetten van resultaatgerichte stappen tot verbetering anderzijds. Julia heeft me met deze behandeling veel inzicht gegeven in mezelf, een aantal oude patronen en praktische handvatten geboden om hier op een meer constructieve manier mee om te gaan.

Maria (60 jaar)

Ik was blij met Julia. Zij was niet mijn eerste hulpverlener. En toch was alles nieuw. Zij gaf mij het vertrouwen dat de regie bij mij lag en zij maakte duidelijke wat ik van haar mocht verwachten. Hierin heeft ze mij niet teleurgesteld. De combinatie van het gesprek, de meditatie en het samen muziek maken was voor mij helend. Er was altijd ruimte voor verdriet over de tijd die achter mij ligt, maar ook ruimte voor troost en de tijd die voor mij ligt.